Diari Més

Atemptat Barcelona i Cambrils

Continua la recerca de Younes Aboyaaqoub

Els Mossos també busquen tres atacants més sense identificar

El jove fa aproximadament 1,80

Continua la recerca de Younes AboyaaqoubMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra continuen buscant Younes Abouyaaqoub, únic responsable identificat dels atemptats a Barcelona i Cambrils que continua lliure. Younes, de 22 anys, és veí de Ripoll i té la nacionalitat marroquina. Segons els mossos el jove fa aproximadament 1,80 metres, té la pell fosca, el cabell curt i podria portar barba.

Els Mossos d’Esquadra encarregats de la investigació dels atemptats a Barcelona i Cambrils continuen treballant amb la hipòtesi de la cèl·lula formada per 12 terroristes. Així ho ha comunicat el major d’aquest cos, Josep Lluís Trapero, en una roda de premsa a Barcelona en la que ha atès un gran nombre de mitjans internacionals.

En la mateixa compareixença, Trapero ha reafirmat que continua la recerca de Younes Aboyaaqoub, que es troba fugit. A més, els Mossos continuen buscant tres persones més, que podrien ser les víctimes de l’explosió d’Alcanar. Tot i així, com que les restes biològiques no ha permès identificar els cossos trobats entre la runa, la recerca d’aquests tres membres de la cèl·lula continua oberta. Una d’aquestes persones és l’imam de Ripoll, que aquest dissabte va agafar força com a principal sospitós de liderar la cèl·lula i radicalitzar els joves que la formaven.

Precisament sobre l’explosió a la casa d’Alcanar, el major Trapero ha reafirmat allò que s’ha anat avançant en les darreres hores. Els terroristes s’organitzaven en aquesta casa, creuen els Mossos que des de feia mesos, amb la intenció d’atacar Barcelona. L’explosió de dimecres a la nit a Alcanar va precipitar els fets de dijous a Barcelona i Cambrils.

El jove va fugir i els Mossos encara el busquen.

Continua la recerca de Younes AboyaaqoubCedida

tracking