Diari Més

Successos

La Policia impedeix que una dona sigui agredida amb un bat de beisbol pel seu exmarit

Davant l'actitud agressiva de l'home, que proferia insults i amenaces, la dona va intentar refugiar-se amb els seus tres fills

L'home va fugir del domicili amb el bat i unes tisores de petites dimensions.

La Policia impedeix que una dona sigui agredida amb un bat de beisbol pel seu exmaritPolicia Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia Local i de la Policia Nacional han evitat que un home agredís amb un bat de beisbol a la seva exparella a Manacor. L'home, de 33 anys, ha estat detingut per un delicte de maltractaments.

Els fets van tenir lloc al voltant de les 8 hores del dimecres, quan l'home va irrompre de forma violenta al domicili de la seva excompanya sentimental després de trencar la porta d'entrada. Davant l'actitud agressiva de l'home, que proferia insults i amenaces, la dona va intentar refugiar-se amb els seus tres fills menors, i sol·licitar ajuda.

Després de rebre l'avís, agents de la Policia Nacional i de la Policia Local de Manacor es van desplaçar fins al lloc dels fets i van evitar l'agressió.

L'home va fugir del domicili però la Policia ha aconseguit localitzar-lo quan encara portava el bat i unes tisores de petites dimensions. L'home ja ha estat posat a disposició judicial.

tracking