Diari Més

ATEMPTAT DE CAMBRILS I BARCELONA

La comunitat musulmana de Reus condemna els atemptats

L'arquebisbe de Tarragona també condemna els atemptats

Un operari de la neteja de Cambrils treballant aquest divendres al matí a primera hora a la zona on es va produir el tiroteig al passeig marítim.

ferits, atemptat, Cambrils, terrorista, passeigACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La comunitat musulmana de Reus condemna, a través d'un comunicat emès a la seva pàgina de Facebook, els atemptats ocurreguts aquestes últimes hores a Catalunya. «Condemnem fermament l'atemptat que ha ocorregut avui en la Rambla de Barcelona» deien, abans que tingués lloc el de Cambrils. Afegien que «estem tan horroritzats com qualsevol al món», i asseguraven que, «en contra de la creença popular, els musulmans som les majors víctimes del terrorisme».

La comunitat rebutja «tottipus de terrorisme sense excepció, sigui el que sigui la seva ideologia i expressem el nostre més sentit condol a les famílies de les víctimes i desitgem una ràpida recuperació a tots els ferits». Remarquen que el missatge de l'Islam «és demisericòrdia i pau», i que el seu objectiu primordial és la «convivència».

Per la seva banda, l'arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol, ha condemnat aquest divendres els atemptats i «a tot tipus d'actes violents» de Barcelona i Cambrils i ha assegurat que aquests atacs «no només ens consterna a tots sinó que és un atac a la convivència pacífica que tots desitgem». «En aquests moments de dolor tinc ben presents en la meva pregària als difunts i demano a Déu que conforti tots els familiars i afectats d’aquestes massacres», ha assenyalat en un breu comunicat.

tracking