Diari Més

ATEMPTATS A CAMBRILS I BARCELONA

El col·lectiu de metges destaca la «professionalitat» del personal sanitari en els atemptats

El consell ha assegurat que el personal sanitari continua atenent totes les víctimes amb «autèntica vocació»

Flors i espelmes dipositades aquest divendres davant el mosaic de Miró a les Rambles de Barcelona.

El col·lectiu de metges destaca la «professionalitat» del personal sanitari en l'atemptatEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Consell General de Col·legis Oficials de Metges d'Espanya (CGCOM) ha destacat la «professionalitat i capacitat humana» del personal sanitari de Barcelona i Tarragona per la seva labor en els atemptats ocorreguts dijous a Catalunya, als quals han titllat d'«absurda barbàrie».

En nom de l'Organització Mèdica Col·legial (OMC), el consell ha assegurat que el personal sanitari continua atenent totes les víctimes amb «autèntica vocació» i ha estès aquest reconeixement a les forces i cossos de seguretat de l'Estat, així com els equips d'emergència, explica en una nota.

Els representants del cos de metges també han condemnat de manera «rotunda» aquesta massacre i han mostrat la seva solidaritat tant a les víctimes com les seves famílies pels fets.

«Barcelona i Cambrils s'han convertit en l'epicentre de la defensa dels drets i llibertats més bàsics als quals ha d'aspirar l'ésser humà», han postil·lat des de l'organització, que han esmentat altres ciutats com Copenhaguen, Niça o Madrid, on també s'han perpetrat atemptats gihadistes amb anterioritat.

tracking