Diari Més

Successos

Un vídeo mostra l'agressió que va acabar amb la vida d'un jove italià a Lloret de Mar

La policia ha detingut els tres agressors, d'entre 20 i 26 anys, de nacionalitat russa i residents a França

La càmera de seguretat del local va enregistrar la baralla.

La càmera de seguretat del local va enregistrar la baralla.CAP Policías Unidos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un jove italià va morir, dissabte passat, després de rebre una pallissa en una discoteca de Lloret de Mar, a la demarcació de Girona. El noi va ser traslladat a l'hospital Josep Trueta de Girona, on no van poder fer res per salvar-li la vida. Els Mossos van detenir als tres agressors: tres joves de 20, 24 i 26 anys de nacionalitat russa, originaris de Txetxènia i residents a França, on havien demanat asil polític.

Segons les recerques dels Mossos, no coneixien a la víctima, a la qual van apallissar després de sofrir una simple empenta. L'agressió va quedar gravada per les càmeres de seguretat del local, i les imatges, que han sortit a la llum, mostren els forts cops que van propinar a la víctima:

L'Ajuntament de Lloret de Mar ha decretat el tancament cautelar de la discoteca St Trop, on es va produir la baralla mortal, en detectar deficiències i anomalies de caràcter greu en matèria de seguretat. Aquesteses refereixen tant a la seguretat privada de la qual hauria de disposar l'establiment com a determinada documentació en matèria de seguretat, que necessàriament han de tenir els establiments de concurrència pública.

En aquest sentit, l'alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, ha indicat que «cada any requerim als establiments d'oci nocturn que signin una declaració responsable sobre el compliment de tota la normativa. Hem comprovat que aquest local va manifestar que complia tots els requisits que estableix la llei i ara hem comprovat que presumptament no és així».

tracking