Diari Més

Successos

Troben un home de 80 anys mort en un ascensor després d'un mes desaparegut

Les autoritats tenen constància que Komisarchik va efectuar dues trucades d'auxili en dos intervals de 7 minuts des de l'interior de l'ascensor

La Policia està investigant com va entrar l'ancià a l'ascensor i perquè ningú el va socórrer.

Troben un home de 80 anys mort en un ascensor després d'un mes desaparegutPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

IsaakKomisarchikés un home de 80 anys que vivia a Denver, Estats Units, i ha estat trobat mort en un ascensor. L'octogenari va desaparèixer el passat 5 de juliol, després d'un mes sense notícies seves, els veïns de l'edifici on residia van alertar a les autoritats que l'ascensor, en fora de servei, desprenia una olor molt desagradable.

Les autoritats tenen constància queKomisarchikva efectuar dues trucades d'auxili en dos intervals de 7 minuts, des de l'interior de l'ascensor. No s'han pogut determinar les causes de la mort, ja que el cos estava en un avançat estat de descomposició.

La filla del mort ha explicat que el seu pare va sortir de casa per anar a buscar el correu. El van estar buscant pels llacs que hi ha al voltant de la ciutat, pensant que podia haver caigut. El portaveu de la Policia de Denver, John White, ha explicat que l'ascensor no estava inoperable, fet que contradiu la versió que assegurava que no funcionava. La Policia està investigant com va entrar l'ancià a l'ascensor i perquè ningú el va socórrer.

tracking