Diari Més

Policial

Li demana que la porti a l'hospital amb cotxe per una urgència i l'acaba atracant

La víctima va aturar el cotxe i la dona li va explicar que tenia a un fill a l'hospital, motiu pel qual la conductora es va oferir portar-la

Els agents van esbrinar la identitat de la sospitosa i va ser detinguda com a presumpta autora d'un delicte de robatori amb intimidació.

Li demana que la porti a l'hospital amb cotxe per una urgència i l'acaba atracantGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia Nacional han detingut a Paterna a una dona de 30 anys com a presumpta autora del robatori de 20 euros que suposadament va cometre després de demanar ajuda a la seva víctima perquè la portés a l'hospital.

Segons ha informat la Prefectura Superior de Policia, les recerques es van iniciar quan els agents van tenir constància que una jove de 24 anys hauria estat víctima d'un robatori amb intimidació per part d'una dona, que prèviament havia pujat al seu cotxe. Segons el relat de la víctima, la detinguda li havia exigit que li lliurés els diners que tenia.

Durant les recerques, els agents van esbrinar que la víctima, al voltant de dos quarts de dues de la matinada del divendres, conduïa el seu vehicle quan va veure una dona que amb gestos li demanava que aturés el vehicle. La noia va parar el cotxe i la dona li va explicar que tenia a un fill ingressat a l'hospital i que necessitava diners per desplaçar-se fins allí, motiu pel qual la conductora es va oferir portar-la al centre hospitalari.

Minuts després, la dona li hauria exigit mitjançant intimidació que li lliurés els diners que portava si no volia que tragués el que tenia a la bossa, i llavors la conductora li va donar 20 euros i la sospitosa va baixar ràpidament del cotxe.

Els agents van esbrinar la identitat de la sospitosa, després de ser localitzada dies més tard a Paterna, va ser detinguda com a presumpta autora d'un delicte de robatori amb intimidació. La detinguda, que té antecedents policials, va ser posada en llibertat amb l'obligació de comparèixer davant l'autoritat judicial quan sigui requerida.

tracking