Diari Més

Successos

La policia de Londres deté el possible 'runner' que va empènyer una dona

El sospitós és un home de 50 anys, que ha estat interrogat i posat, posteriorment, en llibertat, mentre la investigació continua

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia de Londres ha detingut, aquest dijous, un home de 50 anys que podria ser el 'runner' que el passat 5 de maig va empènyer una dona al pont de Putney davant d'un autobus. La policia ha interrogat l'home, arrestat a la zona de Chelsea, i posteriorment l'ha posat en llibertat a l'espera del seguiment de la investigació.

Els fets van tenir lloc a les 7.40 hores del dia 5 de maig quan l'home, que estava corrent, va empènyer la dona al carril dels autobusos just quan en passava un. El 'runner' no es va aturar i va seguir la marxa, sense girar-se. L'autocar va poder maniobrar i va evitar atropellar la dona, de 33 anys, que només va patir ferides lleus. El conductor i els altres ocupants de l'autocar van baixar del vehicle per ajudar-la.

Quinze minuts després d'empènyer la dona, el 'runner' va tornar a passar pel lloc dels fets. La víctima va intentar parlar amb ell, però no la va reconèixer i va seguir corrent.Una càmera de seguretat va enregistrar el moment de l'agressió. El vídeo es pot veure a la capçalera de la notícia.

Una fotografia de l'agressor difosa per la policia de Londres.

La policia de Londres busca un 'runner' que va intentar matar una vianant@metpoliceuk

tracking