Diari Més

Successos

Un noi surt d'una platja australiana amb les cames devorades per uns 'polls' marins

Sam Kanizay va sortir de l'aigua «amb la sensació de tenir les cames cobertes de sorra»

Imatge de Sam Kanizay a l'hospital.

Un noi surt d'una platja australiana amb les cames devorades per uns 'polls' marinsTwitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La platjaVictoriade Melbourne s'ha convertit en el focus d'atenció de les autoritats australianes després queSamKanizay, un jove australià de 16 anys, sortís de l'aigua amb les cames plenes de sang i ferides.Kanizayexplica, segons informa el mitjàHuffingtonPost, que va sortir de l'aigua «amb la sensació de tenir les cames cobertes de sorra», i va veure com tenia les cames plenes de ferides obertes.

El seu pare el va portar a l'hospital, davant la impossibilitat de frenar l'hemorràgia. El personal sanitari que el va atendre no podia explicar què havia causat les ferides. Es va descartar la possibilitat que fossin provocades per algun tipus de medusa.

JarrodKanizay, el pareSam, va decidir buscar la resposta a les ferides. Va tornar a la platja amb una xarxa i carn crua i va capturar petites criatures que devoraven la carn. Es tracta d'una espècie de polls de mar, que explicarien les ferides deSam, tot i així, la hipòtesi no està confirmada de manera oficial.

Un expert en animals marins invertebrats de la Universitat deNewSouthWales,AlistairPoore, ha assegurat al mitjà The Guardian que mai havia vist un cas com aquest.Pooreavala la hipòtesi que plantejaJarrodKanizay, i afegeix que les ferides deSamserien la conseqüència d'un atac massiu d'aquesta espècie invertebrada.

Les imatges poden ferir la sensibilitat dels nostres lectors.

Un noi surt d'una platja australiana amb les cames devorades per uns 'polls' marinsTwitter

tracking