Diari Més

Societat

Una vintena de persones protagonitzen un nou 'simpa' massiu

Els fets van ocórrer a Anero, Cantabria

L'exterior del restaurant on es va produïr el 'simpa'

Una vintena de persones protagonitzen un nou 'simpa' massiuRestaurante Los Arcos.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El restaurant Los Arcos de la localitat càntabra d’Anero va ser seu d’un nou ‘simpa’ massiu aquest dijous al migdia. Un grup d’una vintena de persones, entre les quals hi havia menors d’edat, va marxar sense pagar el compte del dinar, que pujava fins als 300 euros. Segons va explicar el propietari del restaurant a EFE, els comensals van anar sortint a fumar abans dels postres fins que, de cop, tots van pujar als cotxes i van marxar.

La Guardia Civil va ser alertada ràpidament i va localitzar un dels vehicles, ja que el propietari de Los Arcos se’n va apuntar la matrícula en detectar una conducta sospitosa. Prop de 10 minuts després d’haver rebut l’avís, els agents van poder detenir la majoria dels participants d’aquest ‘simpa’.

En declaracions a EFE el propietari es va mostrar molt sorprès pel fet que un episodi així es pogués viure al seu restaurant. Però el que més li va sorprendre i escapa del seu enteniment és què pot portar a persones d’entre 30 i 40 anys, acompanyats pels seus fills, a abandonar un restaurant sense pagar un menú de 12 euros per comensal.

Els comensals encara no han abonat el deute del dinar i el propietari manté la denúncia davant la Guàrdia Civil. Tot i així, una de les mares dels detinguts va trucar al restaurant per demanar perdó i mostrar la seva intenció que els fets es solucionin amb rapidesa. Aquest ‘simpa’ es suma a dos produïts a principis d’any, molt més multitudinaris. Entre finals de febrer i principis de març uns 150 comensals van abandonar el banquet d’un bateig sense pagar el compte de 2.000 euros a Lleó, poques setmanes després que 200 convidats a una boda fessin el mateix a Ponferrada.

tracking