Diari Més

Policial

Es fa passar per fotògraf per segrestar una model i intentar subhastar-la a internet

La va retenir durant una setmana i va acabar confessant els fets

La model va estar tancada en unes oficines abandonades.

Es fa passar per fotògraf per segrestar una model i intentar subhastar-la a internetCorriere della Sera

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home va ser detingut per la policia de Milà després de confessar haver segrestat una model britànica. Els fets van passar a la ciutat italiana, on la model, de la qual no n’ha transcendit el nom, va arribar el passat 11 de juliol pel seu agent. La model havia d’acudir a una sessió de fotografia però el seu captor es va fer passar per fotògraf i la va segrestar.

El detingut, Lukasz Herba, li va injectar Ketamina per anestesiar-la. Un cop inconscient, va traslladar la model a una oficina abandonada i la va deixar lligada als mobles. Durant una setmana, Herba va retenir la model mentre intentava subhastar-la per internet amb un preu inicial de 300.000 euros, segons va explicar la policia italiana encarregada del cas, i amenaçant-la que no la deixaria anar si no aconseguia 50.000 euros en concepte de rescat.

Per sort per a la model, Herba la va alliberar al saber que era mare d’un nen de dos anys, dient-li que les seves regles excloïen a les mares. Va ser llavors quan la va portar al Consolat Britànic de Milà i va confessar els fets, segons la policia italiana. La investigació va permetre confiscar el telèfon, l’ordinador i les fotografies de la model que Herba posseïa. La mateixa investigació continua oberta per intentar identificar els còmplices.

tracking