Diari Més

Successos

Mor el dia del funeral del seu marit i després de donar llum a bessons

Stephanie Caceres va morir el mateix dia que enterraven el seu marit, Jevaughn Suckoo de 26 anys, a qui van trobar mort al seu apartament

Amics i familiars de la parella han iniciat una campanya a través d'internet per recollir diners pels menors.

Mor el dia del funeral del seu marit i després de donar llum a bessonsGoFundMe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

StephanieCaceres va morir la setmana passada a causa d'una infecció a la ferida de la cesària que li havien realitzat quan va donar llum a dos bessons,JevaughnJriLailah. Caceres va morir el mateix dia que enterraven el seu marit,JevaughnSuckoode 26 anys, a qui van trobar mort a principis de juliol al seu apartament deWestPalmBeach,California, Estats Units. Caceres iStucko, també han deixat orfe a una menor de dos anys.

Segons explica el mitjà nord-americà PalmBeachPost, els assaltants i responsables de la mort deStuckosegueixen desapareguts. Amics i familiars de la parella han iniciat una campanya a través d'internet per recollir diners pels menors. La iniciativa s'ha produït gràcies aLinaNiemczykla cap de Caceres, qui treballava en una clínica pediàtrica des de feia 4 anys. La intenció és aconseguir 100.000 dòlars, i ja han arribat als 110.000 dòlars.

Els diners aniran a parar a un fons administrat pels avis dels petits, i servirà per cobrir necessitats futures com despeses mèdiques, assessorament i habitatge.

tracking