Diari Més

Successos

El pare de la nena que va morir envestida per una avioneta a Portugal, culpa al pilot

«És un assassí, hauria d'haver-se estavellat contra el mar», afirma el pare de la nena de 8 anys que era a la sorra quan va fer l'aterratge forçós

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pare de la nena que aquest dimecres va morir, juntament amb una altra persona, en ser atropellada per una avioneta que va realitzar un aterratge forçós en una platja de Portugal ha culpat el pilot, i continua desencadenant la polèmica sobre l’incident, segons recull The Sun.

«El pilot és un assassí, vull colpejar-lo per dirigir l’avioneta cap a una platja plena de banyistes», ha dit el progenitor, que no dubta a acusar de negligent la tasca de l’home, per «anteposar la seva seguretat» a la de la gent que ocupava la zona en la qual va aterrar.

El pare ha assegurat que lluitarà perquè «aquest pilot no torni a volar mai més». A més, va demanar a les autoritats lusitanes que no permeti el vol d’avionetes sobre les platges.

L'accident

L'accident es va produir dimecres, a primera hora de la tarda, a la platja de São João Caparica, a gairebé 20 quilòmetres al sud de la capital lusitana. Els morts són un home i una nena de 8 anys que es trobaven a la sorra.

L’aeronau, amb dos tripulants que van sortir il·lesos, va tenir «algun tipus de problema», va descendir de forma brusca cap a la platja, atapeïda a aquella hora de banyistes, i «va atropellar mortalment» a dos d’ells, ha dit el comandant de la Capitania de Lisboa, Paulo Isabel.

Els dos tripulants són un instructor experimentat i un alumne que realitzaven un vol d’entrenament, segons ha detallat en un comunicat l’Escola d’Aviació Aerocondor, que havia llogat l’aparell a l’Aeroclube de Torres Vedras, propietari i responsable del seu manteniment.

El pilot, de 56 anys, té «elevada experiència i milers d’hores de vol», va afegir l’escola.

L'avioneta va aterrar a una platja plena de banyistes.

El pare de la nena que va morir embestida per una avioneta a Portugal en culpa al pilot

tracking