Diari Més

Penedès

Detingut el gerent de la benzinera de Sant Sadurní on dos operaris van morir en una explosió

Els agents li atribueixen dos delictes d'homicidi imprudent i un altre contra el dret dels treballadors

S'hi han desplaçat deu dotacions dels bombers de la Generalitat i un helicòpter dels GRAE.

Un mort i un ferit greu en una deflagració en una benzinera a Sant Sadurní d'AnoiaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimecres per dos delictes d'homicidi imprudent el gerent de la benzinera de Sant Sadurní d'Anoia, a l'Alt Penedès, on el maig passat van morir dos operaris mentre feien tasques de manteniment als dipòsits. El detingut és un home de 40 anys, de nacionalitat espanyola.

Els fets es van produir el passat 30 de maig a la tarda, quan els agents de la comissaria del districte de Sant Sadurní d'Anoia van rebre l'avís que s'havia produït una deflagració en els dipòsits de la benzinera. Quan els cossos d'emergència hi van arribar, van certificar la mort d'un operari de 43 anys, mentre que l'altre, de 27 anys i que va patir cremades al 45% del cos, va resultar ferit crític i va perdre la vida cinc dies més tard a l'hospital Vall d'Hebron de Barcelona.

Els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació per aclarir les causes de la deflagració i han conclòs que les mesures de seguretat i els procediments utilitzats no s’ajustaven a les que estableix la normativa.

Finalment, els agents van detenir aquest dimecres el gerent de l'empresa per la qual treballaven els dos operaris com a presumpte autor de dos homicidi imprudents i d'un delicte contra els drets dels treballadors. El detingut ha passat aquest dijous a disposició judicial.

tracking