Diari Més

Policial

Detinguts per simular el segrest d'un d'ells i demanar 5.000 euros de rescat a la família

No era la primera vegada que el detingut simulava un segrest, anteriorment, un familiar va pagar 1.200 pel seu 'alliberament'

Imatge del moment de la detenció.

Detinguts per simular el segrest d'un d'ells i demanar 5.000 euros de rescat a la famíliaTwitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil d'Alacant ha detingut dos homes i una dona per simular el segrest d'un ells i demanar 5.000 euros a un familiar pel rescat. Segons informen fonts policials, un dels detinguts tenia deutes relacionats amb les drogues, i no era la primera vegada que simulava un segrest, anteriorment, un familiar va pagar 1.200 pel seu 'alliberament'.

Tot va començar quan la Guàrdia Civil de La Vila Joiosa va rebre la trucada d'un home que alertava que havien segrestat el seu nebot a Benidorm i li demanaven 5.000 euros de rescat. L'home va explicar que havia rebut diverses trucades del seu nebot, amb un to «bastant nerviós», i que li demanava que pagués perquè si no ho feia «el matarien».

L'equip de la Policia Judicial va assessorar el tiet del segrestat i va fixar amb els segrestadors un punt de trobada, el centre comercial Finestrat. Dotze agents de paisà i quatre cotxes camuflats es van personar al punt acordat per l'intercanvi. Quan van aparèixer els dos homes i la dona, els agents van confirmar que un d'ells era el nebot segrestat, i que no aparentava que estigués retingut contra la seva voluntat, ja que caminava «tranquil i anava ben vestit».

Finalment la suposada víctima del segrest va admetre als agents que ho havia organitzat tot perquè la seva família li donés els 5.000 euros que necessitava per cobrir un deute que tenia.

tracking