Diari Més

Successos

Un conductor agredeix durant una discussió a un altre home amb una ombrel·la

Després d'un avançament a gran velocitat els dos conductors s'havien enredat en una discussió

Els dos implicats van haver de ser atesos per les assitencies mediques.

Un conductor agredeix durant una discussió a un altre home amb una ombrel·laPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia Nacional han detingut a un home de 27 anys que va colpejar amb una ombrel·la de platja el cotxe d'un altre amb el qual havia mantingut una discussió de trànsit per un avançament.

Els fets es van produir aquest dijous a València poc després de les set de la tarda, quan els policies que es trobaven realitzant labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 que a un carrer del districte de Marítim s'estava produint una baralla entre diverses persones.

Immediatament, els agents es van personar al lloc i van veure a dues persones, una dona i un home que sagnava per una cella al costat d'un vehicle i una tercera persona dins d'un altre cotxe, sense samarreta i amb diverses erosions al cos i a la cara, per la qual cosa van sol·licitar assistència mèdica. Tots dos homes van ser atesos i un d'ells va precisar punts de sutura.

Els policies van esbrinar que després d'un avançament a gran velocitat els dos conductors s'havien enredat en una discussió, recriminant-se mútuament i iniciant una baralla, moment en el qual l'ara detingut va treure la vara metàl·lica d'una ombrel·la del maleter i va colpejar diverses vegades el vehicle de la víctima, causant danys valorats en més de 400 euros.

Finalment, els agents després de les comprovacions oportunes van detenir a l'home com a presumpte autor dels delictes de lesions i danys. El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

tracking