Diari Més

Judicial

Un noi acusat d'abús sexual assegura que «tot va ser un malentès»

La defensa manté que el fet que el noi no es mostrés violent ni agressiu demostra que el denunciat va parar quan se li va demanar

El noi va conduir el vehicle fins a un carrer apartat del municipi i a plena llum del dia va insistir a la noia perquè mantingués relacions sexuals amb ell.

Un noi acusat d'abús sexual assegura que «tot va ser un malentès»Google Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home acusat d'agredir sexualment a una noia de 26 anys al carrer Otero, Oviedo, va declarar el passat dia 7 davant del jutge que «tot va ser un malentès» i que no va utilitzar «violència ni intimidació» quan intentava mantenir relacions sexuals amb la víctima. La noia va confirmar que el noi va intentar en diverses ocasions, baixar-li els pantalons i la roba interior. La Fiscalia l'ha condemnat a un any de presó i li ha imposat una ordre d'allunyament de dos anys.

La noia es va personar al jutjat per declarar, sense advocat. Va reconèixer que a les 6 del matí li va fer un petó a l'acusat, però nega que li prometés sexe. Segons va explicar la noia, va estar ballant amb l'acusat en diferents locals d'oci nocturn. Al voltant de les 13 hores, la noia va decidir marxar a casa, el noi es va oferir a portar-la amb cotxe i la noia va acceptar. Faltava una hora perquè el noi entrés a treballar, i li va proposar a la víctima que s'esperés amb ell fins llavors. Ella va acceptar.

El noi va conduir el vehicle fins a un carrer apartat del municipi i a plena llum del dia va insistir a la noia perquè mantingués relacions sexuals amb ell. La noia manté que s'hi va negar i que ell va intentar baixar-li els pantalons i la roba interior. Després, el noi es va disculpar, però tot i així, el succés es va tornar a repetir, fins que la noia va aconseguir sortir del cotxe.

La defensa de l'acusat manté que el fet que el noi no es mostrés violent ni agressiu en el moment que la noia va abandonar el cotxe, demostra que el denunciat va parar quan se li va demanar i que tot va ser a causa d'un malentès.

tracking