Diari Més

Policial

Una dona i els seus fills de 4 anys i 7 mesos pateixen un robatori a punta de pistola

La van dur fins a l'habitació de matrimoni, on hi havia el bressol amb el nadó i la van intentar lligar amb brides mentre el menor cridava: «No lligueu a la meva mare!»

La Policia continua investigant el robatori.

Una dona i els seus fills de 4 anys i 7 mesos pateixen un robatori a punta de pistolaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Adriana, una noia de 24 anys d'origen veneçolà i resident a Galícia, va denunciar el passat dimarts que va ser víctima d'un atracament a punta de pistola, quan es trobava a l'interior del seu domicili amb els seus dos fills, un de 4 anys i un nadó de set mesos.

El succés va ocórrer a les 12.45, quan la dona va obrir la porta de casa a dona que, en teoria, portava un paquet pel seu maritLolo, un perruquer dominicà que estava treballant. Segons el relat de la víctima, va obrir la porta completament quan la suposada repartidora li va demanar que signés el document d'entrega del paquet, en aquell moment va fer un senyal i dos homes, amagats a l'escala, la van assaltar.

La víctima va explicar que els homes eren d'origen dominicà, portaven ulleres de sol, gorra i guants. En aquell moment van entrar al domicili i li van posar una pistola a l'esquena, davant la presència del seu fill de 4 anys. A l'interior del domicili, la van dur fins a l'habitació de matrimoni, on hi havia el bressol amb el nadó de 7 mesos, i la van intentar lligar amb brides. El seu fill va començar a cridar «No lligueu a la meva mare!».

Després van agar les coixineres del llit matrimonial i uns minuts després les van omplir amb diners i objectes de valor, i van marxar. Segons explica la víctima, els lladres sabien on tenien els diners amagats, l'escrit de la denúncia especifica que els objectes robats són perfums de primeres marques, 6.000 euros en efectiu i joies, algunes tenen un valor de 10.000 euros.

Quan els lladres van marxar, Adriana va avisar al seu marit i tots dos es van personar a la comissaria de la Policia Nacional per denunciar els fets. La Policia continua investigant el robatori.

tracking