Diari Més

Policial

Detinguda una parella d'indigents que mantenia relacions sexuals en un parc infantil

Al parc hi havia una vintena de nens d'entre 3 i 4 anys que participaven en una excursió, i altres menors acompanyats dels seus pares

Els fets van tenir en un parc situat alc ostat de l'escola

Detinguda una parella d'indigents que mantenia relacions sexuals en un parc infantilGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional de Palma ha detingut aquest dimecres a una parella d'indigents que estava mantenint relacions sexuals, a plena llum del dia, en un parc infantil. Els detinguts eren un home d'origen ucraïnès de 22 anys i una dona sud-africana de 32, residents d'un centre d'acollida per indigents. Els fets van tenir lloc en un parc situat al carrer Pare Antoni Oliver, al costat de les escoles Mata de Jonc i Sagrat Cor.

Diversos testimonis van avisar a la Policia, a la una del migdia, que un home i una dona estaven mantenint relacions sexuals completes en una zona on hi havia diversos menors d'edat. Diversos agents motoritzats es van personar al lloc dels fets, però quan van arribar-hi la parella havia marxat. Els agents van comprovar que al parc hi havia una vintena de nens d'entre 3 i 4 anys, que participaven en una excursió, i altres menors acompanyats dels seus pares.

Finalment, els acusats van ser sorpresos pels agents darrere d'uns matolls on seguien mantenint relacions sexuals. Els funcionaris els van acabar detenint per un delicte d'exhibicionisme, van ser traslladats a comissaria on van ser interrogats i, després, posats en llibertat.

tracking