Diari Més

Successos

Un avió causa la mort d'una dona a la platja del Carib adjacent a un aeroport

L'aeroport és famós per estar situat a escassos 50 metres de la platja, molts turistes el visiten per veure de prop l'enlairament i aterratge d'avions

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona de Nova Zelanda de 57 anys ha mort a causa de les ferides provocades per la propulsió del motor d'un avió. La dona va visitar la famosa platja de l'illa del Carib,SintMaarten, adjacent a l'aeroportPrincessJulianaInternationalAirport.

Aquest aeroport és famós per estar situat a escassos 50 metres de la platja. Molts turistes el visiten per veure de prop l'enlairament i aterratge d'avions. La turista neozelandesa va patir greus ferides al crani a causa de l'impacte provocat per la propulsió d'un avió. Els serveis d'emergència la van traslladar a l'hospital més proper, però no van poder fer res per salvar-li la vida.

El director de turisme de l'illa ha explicat que la platja està degudament senyalitzada, diversos cartells alerten als més curiosos del perill d'aproximar-se a la pista d'aterratge de l'aeroport. De fet,Bristonexplica que la policia acostuma a passejar pels voltants de la platja per evitar que els turistes s'aproximin a la tanca que separa la platja de l'aeroport per evitar incidents.

Imatge d'un avió aterrant a l'aeroport siutat a 50 metres de la platja.

Un avió causa la mort d'una dona a la platja del Carib adjacent a un aeroportWikipedia

tracking