Diari Més

Successos

Dos casos en una setmana de conductors beguts que acaben topant amb cotxes de la policia

Un dels casos va passar a Manlleu, Osona, el passat dia 12 i l'altre, el dia següent, a Barcelona

Imatge del cotxe que conduïa el veí de Manlleu i que va fugir d'un control.

Dos casos en una setmana de conductors beguts que acaben topant amb cotxes de la policiaMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra de Trànsit han detingut un home de 37 anys i veí de Manlleu, com a presumpte autor de dos delictes contra la seguretat viària. Els fets van passar el passat 12 de juliol a les dues de la matinada mentre els mossos feien un control de trànsit a la C-37. A l’alçada de Manlleu, els agents van veure un turisme que contínuament envaïa el sentit contrari.

En ser alertat, el conductor va frenar bruscament i va realitzar un canvi de sentit al mig de la via per fugir ràpidament. Segons la policia, durant la fugida, el vehicle va circular diversos quilòmetres a gran velocitat, saltant-se tot tipus de senyalització i circulant en contra direcció.

Un cop dins el terme de Manlleu, l’home va apagar els llums i va continuar circulant fins que el van poder aturar després de col·lidir lleument amb un vehicle policial. El conductor va donar positiu en drogues i alcohol amb un resultat de 0,44 mg d’alcohol per litre d’aire expirat. El detingut va passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Vic aquest dijous.

No és la única situació semblant que han patit els Mossos els últims dies. Una piulada des dels compte oficial de la policia catalana explicava la detenció d'un altre conductor, en aquesta ocasió a Barcelona, després d'un 'combo arriscat' segons paraules del mateix cos.

tracking