Diari Més

Successos

L'autor del tiroteig passarà a disposició judicial quan rebi l'alta

Els Mossos segueixen amb la «sòlida» línia d'investigació per la qual el tiroteig estaria relacionat amb el crim de Miami Platja, ja que el cadàver de l'assassinat es vetllava al tanatori de Gavà

Un agent de Mossos d'Esquadra, amb el cotxe del detingut al fons.

L'autor del tiroteig de Gavà podria estar relacionat amb el recent crim de Miami PlatjaMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'home que va tirotejar dos policies locals de Gavà passarà a disposició judicial quan rebi l'alta mèdica i mentrestant estarà sota custòdia policial a l'Hospital Clínic de Barcelona, on es recupera de les ferides sofertes durant la seva detenció.

Així ho han confirmat a Efe fonts pròximes a la investigació. El detingut, un espanyol de 44 anys sense antecedents, va intentar atropellar dos Mossos d'Esquadra que li van donar l'alt quan fugia en cotxe després del tiroteig, i per evitar-ho els agents van efectuar diversos trets, que van lesionar Jorge C.C. en un braç i una cama.

De la seva banda, els dos agents ferits també estan hospitalitzats, un en situació greu a l'Hospital de Bellvitge i un altre, de menor magnitud, al centre hospitalari de Vall d'Hebron.

Ahir a la tarda, el conseller d'Interior, Jordi Jané, va detallar que el sergent que va rebre un impacte a la cara havia estat operat d'urgència i que la intervenció havia anat bé, encara que no es podia garantir que es trobés fora de perill.

Mentre s'espera que el detingut passi a disposició judicial, els Mossos segueixen amb la «sòlida» línia d'investigació oberta després del succés, per la qual el tiroteig de Gavà estaria relacionat amb el crim del passat 3 de juliol d'un home a Miami Platja, a Mont-roig del Camp (Baix Camp).

Es dóna el cas que el cadàver de l'assassinat, de 63 anys, es vetllava precisament ahir al tanatori de Gavà, prop d'on el detingut va disparar els policies, ja que la munició usada en els dos casos coincideix.

Els Mossos també indaguen si el detingut està relacionat amb el tiroteig protagonitzat el passat 29 de juny a Vilanova i la Geltrú (Garraf), on un home va irrompre en un bar i va disparar mortalment un cambrer i va deixar ferida greu la propietària del local.

Precisament, la policia científica de la policia catalana està estudiant la rèplica d'AK-47 tipus subfusell que va utilitzar ahir l'agressor per descobrir si els tres atacs s'han efectuat amb la mateixa arma.

tracking