Diari Més

Successos

Agredeix un amic seu amb una catana provocant-li un tall de l'orella al pit

Un vehicle que circulava per la carretera va trobar la víctima, sense roba, ensangonada i amb ferides considerables

Els agents van trobar una catana al domicili de l'agressor.

Agredeix un amic seu amb una catana provocant-li un tall de l'orella al pitPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

René B. veí de Xàbia, València, de 34 anys va atacar a un home de 37, de la mateixa localitat, amb unkatana, provocant-li un talla des de l'orella al pit i diversos talls profunds als braços. El succés va ocórrer després d'una discussió entre els dos homes, al voltant de les 15.30 hores de dimecres. La víctima va aconseguir escapar del xalet on va patir l'agressió, situat a pocs metres de la carretera CV-734, entre Xàbia i Gata, deixant rere seu un reguer de sang.

Un vehicle que circulava per la carretera va trobar la víctima, sense roba, ensangonada i amb ferides considerables, i va trucar al telèfon d'emergències 112. Diverses patrulles de la Guàrdia Civil i una dotació de la policia Local, van aconseguir localitzar la víctima, estesa a la cuneta de la via. Una ambulància delSAMUva traslladar al ferit a l'hospital de Dénia, i a les 17 hores va ser operat d'urgència degut a la profunditat de la ferida, sobretot a la zona del coll.

Quatre agents de la Guàrdia Civil van localitzar el domicili de l'agressor gràcies al reguer de sang que va havia deixat la víctima. A l'habitatge i van trobar unakatanaamb restes de sang i el presumpte agressor, que va ser detingut immediatament.

La família de la víctima ha indicat que els dos implicats en el succés eren amics de feia temps, els motius de la discussió no han transcendit, però pel que han assegurat, el comportament de René B. havia canviat molts els últims dies, ja que, segons la família de la víctima, havia deixat de prendre una medicació.

tracking