Diari Més

A la xarxa

Una central nuclear organitza un concurs de bellesa per seleccionar futures becàries

Les fotografies de les noies amb bikini van ser penjades a Facebook pel departament de comunicació, que animava als usuaris a votar a la que més els agradés

Algunes de les imatges penjades a Facebook.

Una central nuclear organitza un concurs de bellesa per seleccionar futures becàriesFacebook

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La central nuclear més gran de la República Txeca, situada aTemelín, ha creat un concurs de bellesa de noies ambbikinila guanyadora del qual serà recompensada amb un contracte de pràctiques de dues setmanes de durada a la planta energètica. Al concurs hi van participar deu noies que havien acabat els seus estudis secundaris.

Les fotografies de les noies van ser penjades a Facebook pel departament de comunicació de la central, que animava als usuaris a votar a la que més els agradés. Aquesta iniciativa ha indignat les xarxes socials, molts usuaris qualifiquen la iniciativa de «degradant» i «indignant» i acusen l'organització de «sexista».

Per tal de fer front a les veus més crítiques, la direcció deTemelínha demanat disculpes i ha anunciat que totes les noies que van participar en el concurs podran realitzar les pràctiques a la central. «L'objectiu era promocionar l'educació tècnica. Però si aquesta idea planteja dubtes o preocupacions, ho sentim molt» ha expressat el departament de comunicació a través del seu perfil de Facebook.

L'empresaCEZ, controlada per l'Estat txec s'ha desmarcat del concurs i ha destacat que es tracta d'una competició anual d'un institut pròxim a la central i que no està relacionat amb la companyia.

tracking