Diari Més

A la xarxa

Anonymous anuncia que la NASA està a punt de confirmar la descoberta de vida extraterrestre

En un comunicat a la seva pàgina web assegura que «planetes de tot l'univers probablement han allotjat vida intel·ligent força abans que la Terra ho fes»

Anonymous és una xarxa internacional d'activistes i hackers.

Anonymous anuncia que la NASA està a punt de confirmar la descoberta de vida extraterrestreanonews.co

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Anonymousha assegurat a través de la seva pàgina web que la NASA està punt d'informar el món sobre la descoberta de vida extraterrestre. Confirma en el seu comunicat que «laNasaassegura que els alienígenes estan venint!» i afegeix que «planetes de tot l'univers probablement han allotjat vida intel·ligent força abans que la Terra ho fes». Per tal de complementar la informació,Anonymousha penjat un vídeo al seu canal deYoutube, que ja compta amb més d'un milió de reproduccions.

El col·lectiu assegura que aquest anunci va veure la llum de la mà de l'agència espacialThomasZurbuchenen una de les conferències que es van fer a Washington, Estats Units, en el marc del congrés 'Avanços en la recerca de vida', on va assegurar que «tenint en compte les diverses activitats i missions que busquen específicament proves de vida extraterrestre, estem a punt de fer un dels descobriments més profunds i sense precedents a la història».

tracking