Diari Més

Judicial

Roba un banc per ser detingut i no aguantar més a la seva dona

Es va dirigir al banc i va ensenyar una nota als empleats on hi havia escrit «Porto una pistola, dóna'm els diners», després es va asseure a esperar que vingués la policia

Lawrence John Ripple i la seva dona Remedios.

Roba un banc per ser detingut i no aguantar més a la seva donaInternet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LawrenceJohnRippletenia el pla perfecte per desfer-se de la seva dona. La seva situació matrimonial era insostenible, discutien diàriament i no s'aguantava. El passat 8 de setembre va sortir de casa seva, Kansas City, Estats Units, i es va dirigir a la sucursal deBankofLabor situada al número 756 de l'avinguda Minnesota, a pocs metres d'una comissaria policial.

Un cop dins, va ensenyar una nota als empleats on hi havia escrit «Porto una pistola, dóna'm els diners». Sense dir res més, va esperar que el caixer li donés els 2.924 euros que hi havia a la caixa, i es va asseure a esperar que vingués la policia. Els agents el van detenir i quan van interrogar aRippleaquest els va dir que esperava amb impaciència la seva detenció, qualsevol cosa abans que tornar a casa amb la seva dona.

Tot i queRipplees va declarar culpable esperant rebre una condemna de tres anys de presó, eljutgedel districte,CarlosMurguia, el va condemnar a sis mesos d'arrest domiciliari, tres anys de llibertat vigilada, 50 hores de treball comunitari, i una multa de 220 euros que hauria de pagar al banc per les molèsties ocasionades.

Els investigadors van saber queRipplepatia una depressió no diagnosticada, provocada per una operació de bypass que va rebre el 2015. Els seus fillastres i la seva dona, han demanat perdó per les molèsties ocasionades i junts fan pinya per ajudar-lo a sortir de la depressió.

tracking