Diari Més

Successos

Estampa el camió a la caseta de seguretat després d'una picabaralla

El camioner li va dir a un dels controladors «T'estampo el camió contra la caseta», el vigilant li va etzibar «No tens ous»

La imatge de

Estampa el camió a la caseta de seguretat després d'una picabarallaTwitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 41 anys i nacionalitat espanyola va encastar aquest dimecres a la tarda el camió de gran tonatge que conduïa contra la caseta de seguretat de l'empresaIvecoa Madrid perquè no el deixaven passar amb xancles i sense l'armilla de seguretat pertinent a les instal·lacions, va informar un portaveu de la Prefectura Superior de la Policia de Madrid. Els fets van tenir lloc poc abans de les 13 hores a la seu d'aquesta fàbrica de vehicles, situada al carrerMarioRossodeLuna. El suposat agressor, que no era un treballador de la companyia sinó que prestava serveis externs, va arribar a lloc amb la intenció d'entrar a la planta. El camioner va arribar a saltar del camió i a colpejar a un dels controladors.

Després d'una llarga espera els vigilants no el van deixar accedir perquè no anava amb l'armilla reflectora, calçava xancletes i no sabates de seguretat i la resta de la seva vestimenta tampoc era l'adequada. Llavors, el camioner, visiblement enfadat, va saltar del camió, va colpejar per l'esquena a un dels controladors d'accés, segons van declarar testimonis a la Policia.

A continuació, el camioner va tornar a pujar al seu vehicle, va arrencar i va començar a xiular perquè la resta dels camioners i el personal s'apartessin. Llavors, va accelerar i va encastar el camió contra la caseta de seguretat.

Segons van explicar testimonis de l'ocorregut, el camioner es va dirigir a un dels controladors en els següents termes: «T'estampo el camió contra la caseta». El vigilant li va etzibar «no tens ous», segons els testimonis. Com a conseqüència de l'impacte, el camioner va resultar ferit lleu. De fet, quan van arribar els agents el van trobar sagnant en una de les oficines de la fàbrica. Va ser traslladat per una ambulància delSamur-Protecció Civil, el van traslladar en ambulància a l'Hospital Ramón y Cajal.

La imatge va ser compartida per l'usauri de Twitter @belzebumn

Estampa el camió a la caseta de seguretat després d'una picabarallaTwitter

tracking