Diari Més

Trànsit

Cues quilomètriques a les carreteres catalanes per l'operació sortida de Sant Joan

La carretera més afectada és l'AP-7, on s'acumulen més de 40 quilòmetres de retencions a Barcelona A Altafulla hi ha 2 quilòmetres de retencions a l'AP-7, i al Vendrell uns 5 a la N-340

Imatge d'arxiu de retencions a l'AP-7.

Cues quilomètriques a les carreteres catalanes per l'operació sortida de Sant JoanACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les vies de sortida de Barcelona i el seu àmbit metropolità registren aquest divendres cues quilomètriques, que en alguns casos arriben fins als 43 quilòmetres a l'AP-7 en dos trams: 32 quilòmetres a la Roca del Vallès i els 11 de Mollet del Vallès, ambdós en sentit nord. En sentit sud, també a l'AP-7, destaquen els 19 quilòmetres a Gelida, juntament amb dos més a Altafulla cap a Tarragona; i els 7 quilòmetres de retencions de Sant Vicenç dels Horts en sentit Lleida.

D'altra banda, la N-340 a l'alçada del Vendrell registra uns 5 quilòmetres de retencions en sentit sud.

Pel que fa a les Rondes, tant la de Dalt com la Litoral, també presenten una situació molt complicada, amb uns deu quilòmetres de cues en sentit al Nus de la Trinitat i dos en sentit Nus del Llobregat, mentre que a la B-20, s'acumulen 12,5 quilòmetres en sentit Girona i 8 més en sentit Llobregat i cap a Castelldefels.

Pel que fa a la C-32, presenta cues en diversos trams, concretament quatre quilòmetres a Mataró en sentit Girona, 4,4 més a Palafolls en sentit Tordera i 6 més a Argentona, en direcció Palafolls. En un altre tram, hi ha 13 quilòmetres en sentit sud a Castelldefels en sentit Sitges i cinc quilòmetres més a Esplugues de Llobregat en sentit nord.

A la C-35, via d'accés a la Costa Brava, hi ha cues d'uns dos quilòmetres en diversos trams entre Vidreres i Llagostera, en sentit Platja d'Aro.

tracking