Diari Més

Successos

Posa en perill la vida del seu fill per aconseguir seguidors a Facebook

L'home va compartir una imatge on se'l veia aguantant al seu fill en una finestra situada en un quinzè pis sota l'amenaça que el deixaria caure al buit si no aconseguia 1.000 'M'agrada'

Imatge que l'acusat va compartir a Facebook.

Posa en perill la vida del seu fill per aconseguir seguidors a FacebookFacebook

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home d'Algèria ha estat condemnat a dos anys de presó per posar en perill a la vida del seu fill a canvi d'uns quants 'M'agrada' al Facebook. L'home va compartir una imatge on se'l veia aguantant al seu fill per la samarreta, en una finestra situada en un quinzè pis. El condemnat va amenaçar per la xarxa que el deixaria caure al buit si no aconseguia 1.000 'M'agrada'.

Segons informa la premsa del país nord-africà, el nen té poc més d'un any. Els usuaris de Facebook van alertar a les autoritats del que estava succeint, i la publicació de l'acusat va provocar ràpidament el rebuig i la indignació dels usuaris de Facebook.

La policia va detenir l'autor de la publicació i un tribunal l'ha condemnat per la greu irresponsabilitat que va cometre. La condemna dictamina dos anys de presó per posar en perill la vida del seu fill. El pare es va defensar davant la premsa del seu país, dient que el seu fill no corria perill i assegura que «la imatge ha estat manipulada», ja que la fotografia es va fer en «un balcó amb protecció, i les barres de protecció han estat esborrades».

tracking