Diari Més

Societat

Enginyeria Electrònica Industrial és la carrera amb millors sortides laborals

Aquest ensenyament té una taxa d'atur registrada del 0%

Un moment de les Proves d'Accés a la Universitat d'aquest 2017 al Campus Catalunya de la URV, que permetran als estudiants accedir als graus universitaris.

selectivitat, tribunal, Proves d'Accés a la Universitat (PAU), estudiant, prova, Universitat Rovira i Virgili (URV), alumneACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La carrera amb més sortides laborals en l'actualitat és Enginyeria Electrònica Industrial, amb una taxa d'atur del 0% dels seus professionals. Així ho indica un informeelaborat per la consultoria Randstad Professionals, en el qual s'han analitzat quins són els estudis i les àrees amb millor i pitjor sortida laboral.

Pel que fa als ensenyaments amb més sortides professionals, la Medicina segueix a l'Enginyeria Electrònica Industrial amb una taxa d'atur de tan sols el 0,6%. El rànquing està dominat per les enginyeries i pels ensenyaments, ja que el tercer, quart i cinquè lloc l'ocupen l'Enginyeria Aeronàutica, l'Enginyeria Informàtica i l'Enginyeria de Telecomunicacions amb una taxa d'atur del 2,8, 3,8 i 5% respectivament.

L'estudi també fa referència a les carreres amb menys sortides professionals. En aquest cas el primer lloc l'ocupa la filologia francesa, amb un 45,4%. La segueix d'a prop Belles Arts amb un 40,3%. Els dos ensenyaments d'Història -Història i Història de l'Art- ocupen el tercer i quart lloc de les carreres amb menys sortida amb un 38,1% i 36,2% respectivament, mentre que l'últim l'ocupa Geografia amb una taxa d'atur del 33,6% dels titulats.

D'aquesta manera, l'estudi conclou que les carreres universitàries de ciències, tecnologia, ingenieries i matemàtiques continuen sent les que ofereixen unes millors perspectives laborals pels professionals.

tracking