Diari Més

Laboral

Una família ofereix 57.200 euros l'any per cuidar els seus fills a la seva 'casa embruixada'

Cinc persones han abandonat la feina al·legant haver viscut experiències paranormals com vidres trencats, mobles que es mouen i sorolls estranys

La casa està situada a la zona Scottish Borders.

Una família ofereix 57.200 euros l'any per cuidar els seus fills a la seva 'casa embruixada'Internet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una família escocesa ofereix feina a través del portalChildcare.co.uk, i consisteix a cuidar els seus dos fills de cinc i set anys, mentre ells estan fora per motius laborals. Tot i que sembla una oferta normal, la família està disposada a pagar 57.200 euros l'any, ja que la casa està embruixada.

Segons alerta el matrimoni a l'anunci, cinc persones han abandonat el seu lloc de treball al·legant haver viscut experiències paranormals com vidres trencats, mobles que es mouen i sorolls estranys. La desesperació dels pares ha fet que el salari ofert sigui tan elevat. Tot i les advertències, alerten que ells mai han viscut cap tipus d'experiència paranormal.

RicardConway, el responsable de la web (es tracta d'un portal on es gestionen demandes i ofertes de treball relacionades amb l'entorn familiar) va corroborar la història al mitjà britànic The Telegraph, «Quan vam veure l'anunci ens vam quedar atònits. Després de parlar amb la família i els empleats anteriors vam descobrir que l'oferta era real».

Tot i estar rehabilitada, la casa conserva les

Una família ofereix 57.200 euros l'any per cuidar els seus fills a la seva 'casa embruixada'Internet

tracking