Diari Més

Judicial

Guanya un judici contra la casa d'apostes que li va retirar 2.555 euros guanyats legítimament

L'empresa va manifestar un «error tècnic» per tal de justificar-se, tot i això no va acreditar res i va recalcular els guanys amb un import molt inferior

L'aposta estava relacionada amb el partit

Guanya un judici contra la casa d'apostes que li va retirar 2.555 euros guanyats legítimamentPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A principis del 2016 es va disputar el partit de Lliga entre el Barça i el València, un veí d'Oviedo,BrunoR.P., va apostar-hi 100 euros, obtenint finalment uns guanys de 2.555,56 euros. La companyia de joc en líniaBet365va realitzar l'ingrés corresponent per, poc després, retirar-los-hi del seu compte.Bet365és una de les companyies mundial líder en el sector del joc en línia, té seu al Regne Unit i compta amb més de 7 milions d'usuaris de tot el món.

L'empresa va manifestar un «error tècnic» per tal de justificar la retirada dels guanys, tot i això no va acreditar res i va recalcular els guanys amb un import molt inferior.BrunoR.P. va decidir reclamar els 2.555,56 euros. Inicialment,Bet365va oferir-li 400 euros per danys i perjudicis, després va augmentar aquesta quantitat fins als 700 euros, diners que el jugador no va acceptar.

Davant d'aquesta situació va acudir al despatx d'advocatsBauche, a Oviedo, i va decidir demandar l'empresa britànica.Maríadel Mar Rodríguez Vega va defensar els interessos del demandant i el judici va finalitzar favorablement perBrunoR. P. que va recuperar els diners que havia guanyat legítimament.

L'advocada de l'acusació va afirmar que «hi ha molta gent descontenta amb la casa d'apostes, inclús hi ha associacions de demandants». Aquest cas podria presentar-se com una porta oberta per tots aquells usuaris que han estat, suposadament, estafats. També va declarar que els usuaris que comencem a guanyar diners amb les apostes «són expulsats del joc, o les quantitats a apostar es veuen reduïdes per tal que no segueixin guanyant diners».

tracking