Diari Més

Judicial

Al·lega que va deixar ofegar al fill de la seva parella, de 3 anys, per por a caure a la bassa

Ha assegurat que quan va sentir que havia caigut a l'aigua, va sortir corrent per buscar el telèfon però que al final no va dir res a ningú per por que s'enfadessin amb ell

La declaració de l'acusat ha durat una mica més d'una hora.

Al·lega que va deixar ofegar al fill de la seva parella, de 3 anys, per por a caure a la bassaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'home acusat de deixar morir ofegat en una bassa deMontesde Màlaga al fill de 3 anys de la seva parella, al febrer del 2015, ha al·legat que no el va ajudar perquè tenia por a caure.

Ha assegurat que quan va sentir que havia caigut a l'aigua, va sortir corrent direcció al cotxe per buscar el telèfon però que al final no va dir res a ningú per por que s'enfadessin amb ell, tant la seva mare com la resta de familiars. El judici ha començat aquest dilluns a la Ciutat de la Justícia de Màlaga i serà un jurat popular l'encarregat d'emetre un veredicte.

Sense senyals de tristesa

La declaració de l'acusat ha durat una mica més d'una hora i durant tota la compareixença ha intentat tapar-se el rostre i no ha mostrat cap senyal de tristesa amb el petit, també ha intentat demostrar que ell era la persona que més es preocupava per la seva educació i benestar.

S'ha negat a contestar a les preguntes de les acusacions i només ha contestat al seu advocat i a la magistrada presidenta del jurat. Ha relatat que la convivència amb la seva parella eracomplicada, ja quediscutien molt i també ha argumentat quea vegadesmentia per temor al geni que tenia. En preguntes del seu advocat ha negat que organitzés l'assassinat com mantenen les acusacions, que durant el judici han assegurat als membres del jurat que va matar al menor a sang freda icruelmentper gelosia.

Actitud tranquil·la

Aquest matí també ha declarat un policia que va estar amb ell les hores que van estar buscant al menor i ha destacat que quan van trobar al petit, surant mort en la bassa, no es va lamentar i solament va preguntar de manera freda pel seu futur després de saber que estava detingut.

L'agent ha assegurat que va arribar a dir que va decidir no treure-li de l'aigua per la ràbia que tenia cap a la mare, i a tot moment durant la seva declaració després de trobés el petit sense vida va tenir una actitud molt tranquil·la i fins i tot freda. També ha explicat que va donar tres versions diferents d'on estava el menor, però quan comprovava que es desmuntava donava una altra diferent. El fiscal demana que sigui condemnat a vint anys de presó per un delicte d'assassinat, mentre que la seva defensa ha al·legat que va fugir de la zona i no va socórrer al menor «impulsat per una por insuperable».

tracking