Diari Més

Societat

Agents de la Policia rescaten un gos que portava deu dies tancat sense menjar ni aigua

Davant la negativa de l'amo per facilitar les claus del domicili, els agents van sol·licitar una ordre per poder entrar i rescatar-lo

Los agentes con el perro rescatado.

Agents de la Policia rescaten un gos que portava deu dies tancat sense menjar ni aiguaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha salvat a un gos que feia deu dies que estava abandonat en un domicili de Sevilla sense menjar ni aigua i ha detingut al seu amo, que no va col·laborar en el rescat.

Segons un comunicat de la Prefectura de Policia, la comunitat de propietaris de l'immoble va denunciar als agents la situació d'abandonament en la qual es trobava el gos. Una vegada rebuda la informació, la Policia es va desplaçar fins a l'immoble i va comprovar que el gos estava viu.

La Policia va intentar localitzar l'amo de l'animal a fi de demanar-li les claus del domicili i l'autorització per entrar i rescatar al gos, la qual cosa es va fer a través dels responsables del Centre Penitenciari on es trobava reclòs. Davant la negativa de l'amo per facilitar les claus, els agents van sol·licitar a l'Autoritat Judicial una ordre per poder entrar i rescatar al gos amb l'ajuda dels Bombers.

Després de ser rescatat, l'animal va ser derivat alzoosanitaride l'Ajuntament de Sevilla, on se li va posar la seva primera vacuna, després de comprovar a través de la lectura del microxip que no havia estat sotmès al programa de vacunació.

Ja fora de perill, el gos va ser lliurat en dipòsit a l'associacióRefugiola Candela, que s'ha fet càrrec de la seva cura, protecció i recuperació.

tracking