Diari Més

Judicial

Evita una multa de 800 euros per anar borratxo quan va insultar a la Policia

Els agents el van multar, inicialment, per comportament vexatori mitjançant insults, burles i molèsties intencionades

Segons el jutge, l'actuació policial va ser insuficient per garantir que el sancionat conegués els fets i es pogués defendre.

Evita una multa de 800 euros per anar borratxo quan va insultar a la PoliciaGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home al qual laPoliciaLocal de Gijón va sancionar amb una multa de 800 euros, s'halliurat del pagament d'aquesta per anar borratxo. Els agents el van multar per comportament vexatori mitjançant insults, burles i molèsties intencionades. Segons diu l'expedient l'home «Manifesta ser agent de duanes i de detenir delinqüents no com nosaltres, que som una merda. Diu així mateix que som una vergonya i ens diu maltractadors. Manifesta no voler còpia de la denúncia i que se'n va».

La normativa estableix que els agents han de comunicar la sanció a la persona en qüestió i entregar-li una còpia de la denúncia, en el cas que l'interessat refusi la notificació, haurà de constar a l'expedient. L'agent que va redactar l'expedient va afegir que l'home «estava molt begut». Davant d'aquest fet el magistrat del Jutjat Contenciós-Administratiu ha considerat que l'Administració hauria d'haver esperat a notificar la sanció, a causa de l'estat d'embriaguesa que presentava l'home.

Segons el jutge, l'actuació policial va ser insuficient per garantir que el sancionat conegués els fets i es pogués defendre, per tant ha anul·lat la multa de 800 euros.

tracking