Diari Més

Successos

Es persona a comissaria per confessar que ha matat a la seva dona «per no escoltar-la més»

La dona volia veure els seus fills de 13 i 14 anys, però aquests «no volien veure-la perquè estaven enfadats amb ella» motiu pel qual van discutirr

Quan va arribar a Bollullos Par del Condado «va començar a passejar per tot el poble» fins que es va dirigir a la Policia Local, on va confessar el crim.

Es persona a comissaria per confessar que ha matat a la seva dona «per no escoltar-la més»Google Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'home de nacionalitat romanesa acusat d'assassinar a la seva esposa després d'escanyar-la amb un tros de corda al pàrquing de l'aeroport de Sevilla al mes de juny del 2016 ha reconegut aquest dijous que va matar a la seva dona en el marc d'una discussió i «per no escoltar-la més», assenyalant que «era un moment de bogeria» i que «es va penedir des del primer moment».

Durant la segona jornada del judici, amb jurat popular, que se celebra a l'Audiència Provincial de Sevilla, l'acusat, identificat com a T.I. i per qui la Fiscalia demana 18 anys de presó per un delicte d'assassinat amb l'atenuant de confessió, ha admès que va escanyar a la seva esposa «durant un minut» amb una corda que va trobar al vehicle abandonat on van passar la nit després de discutir pel fet que els seus dos fills de 14 i 13 anys no volien veure-la.

L'acusat ha relatat que feia 15 anys que estava casat amb la víctima, qui havia marxat a Itàlia per motius laborals mentre ell va anar a Espanya amb els seus dos fills menors per treballar en el circ 'Roma', que en aquell moment es trobava aCorrales, Huelva, deixant als seus fills amb la seva germana en un poble de Cuenca. «No teníem bona relació en aquell moment, estàvem separats», ha indicat l'imputat, que ha relatat que el 26 de maig de 2016 la seva dona va viatjar a Espanya per veure als seus dos fills, de manera que la va anar a buscar a l'aeroport i es van dirigir a un hotel, on van estar tres dies i van parlar de «reconciliar-se».

L'acusat ha assenyalat que la dona volia veure els seus fills, però aquests «no volien veure-la perquè estaven enfadats amb ella», per la qual cosa la dona va decidir tornar a Itàlia i, per a això, es van dirigir el dia 31 de maig a l'aeroport per agafar el vol que sortia cap a Itàlia a les 22 hores.

Tot i així l'acusat ha relatat que es van perdre pel camí i van arribar a l'aeroport a les 22.30 hores, per la qual cosa la dona va perdre el vol i es «va enfadar» amb l'acusat, a qui «culpabilitzava» d'haver perdut l'avió, després van decidir passar la nit a l'aeroport perquè «s'havia acabat els diners» i no podien tornar.

Es van dirigir a un cotxe abandonat situat al pàrquing de l'aeroport per passar la nit i van començar a discutir perquè els seus fills «no volien veure-la», la víctima estava asseguda al seient davanter del vehicle i l'acusat a la part de darrere. Es van adormir, però al voltant de les 2.30 de la matinada es van despertar i van seguir discutint, moment en el qual, segons ha confessat, va agafar una corda i va escanyar a la víctima per «no escoltar-la més». La va escanyar «durant un minut». Seguidament, ha manifestat, que la va treure del cotxe i la va col·locar tombada al seient posterior, tapant-la amb el feltre del sostre del cotxe, encara que ha volgut deixar clar que el seu objectiu «no era amagar-la», sinó que ho va fer perquè «se li va ocórrer en aquell mateix moment».

«Moment de bogeria»

La fiscal li ha preguntat per què va matar a la seva esposa i l'acusat ha contestat que «era un moment de bogeria» i que «no sabia què feia», afegint que, a continuació, va sortir del pàrquing i va fer autoestop, i va arribar fins aBollullosPardelCondado. Un cop allí, «va començar a passejar per tot el poble» fins que es va dirigir a la Prefectura de la Policia Local, on va confessar als agents que havia matat a la seva dona. «Sabia que havia fet una cosa que no havia de fer».

Va acompanyar a la Guàrdia Civil fins al lloc dels fets per indicar-li on es trobava el cadàver.«Des del primer moment ho he explicat tot», ha assegurat l'acusat, que ha assenyalat que ha parlat amb els seus dos fills sobre el succés i els ha demanat «perdó». «Els meus dos fills m'estimen», ha afirmat l'imputat.

La Fiscalia demana per a l'acusat 18 anys de presó i la privació de l'exercici de la pàtria potestat dels seus dos fills menors d'edat durant set anys a compte d'un delicte d'assassinat amb l'atenuant de confessió. El Ministeri Públic reclama que se li imposi la prohibició d'aproximar-se a menys de 300 metres dels seus dos fills, del seu domicili o de cap centre escolar durant set anys, així com que indemnitzi amb 180.000 euros als seus fills en concepte de danys morals.

tracking