Diari Més

Successos

Acusen el marit de la cuidadora d'una nena de 10 anys per abusar-ne sexualment

En algunes ocasions l'acusat s'abaixava els pantalons i instava a la menor perquè li toqués les parts íntimes

La vista oral es va celebrar a porta tancada per tal de preservar la intimitat de la nena.

Acusen el marit de la cuidadora d'una nena de 10 anys per abusar-ne sexualmentGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

J. V. V. s'enfronta a una petició de condemna de sis anys de presó com a presumpte autor d'un delicte continuat d'abusos sexuals, la víctima dels quals va ser una nena de 10 anys, segons informa la fiscalia de Galícia. Els fets van tenir lloc entre l'any 2014 i gener del 2016, quan la mare de la menor va assabentar-se'n.

La fiscalia assegura que l'acusat abusava de la menor quan la seva dona, que cuidava a la nena al domicili que comparteix el matrimoni, sortia a comprar o a realitzar qualsevol tipus de gestió. Segons reflecteix l'escrit de l'acusació, l'acusat tocava a la nena per sota la roba, no es té constància que aquestes accions es desenvolupessin mitjançant cap tipus d'intimidació o violència. En algunes ocasions l'acusat s'abaixava els pantalons i instava a la menor perquè li toqués el penis, cosa que no va arribar a fer mai, va ser llavors quan li va explicar a la seva mare el que estava passant. L'acusat ha negat els fets.

La vista oral es va celebrar a porta tancada per tal de preservar la intimitat de la nena, que vadeclararacompanyada del seu pare. Els forenses i el fiscal asseguren que no pateix captipusde lesió física ni arrossegaseqüelespsíquiques.

tracking