Diari Més

Successos

Un home llança als seus fills i a la seva dona per la finestra per salvar-los d'un incendi

El vídeo d'un veí capta el moment en el qual Vitali llança al seu fill d'11 onze mesos, seguit de la seva germana Ksenia de tres anys, i finalment a la seva dona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Helena iVitaliBalabanovsón un matrimoni rus que resideix a la ciutat deStrunino. Estaven a casa amb els seus dos fills,Kseniade tres anys iEvgenid'11 mesos, quan de sobte van sentir una forta olor de fum, hi havia un incendi a l'apartament del seu veí. QuanVitalii la seva família van intentar fugir per l'escala, aquesta estava tan plena de fum que els va resultar impossible sortir de l'edifici.

La família va quedar atrapada a l'interior del domicili, situat en un cinquè pis, mentre el foc s'estenia ràpidament. Diversos vianants s'havien aturat al mig del carrer i va ser llavors quanVitaliva tenir la idea de llançar per la finestra una catifa per tal que la multitud del carrer pogués utilitzar-la per atrapar els seus familiars. Tot i les advertències de la gent,Vitaliestava disposat a llençar a la seva família per la finestra per evitar la tragèdia.

El vídeo d'un veí capta el moment en el qualVitalillança al seu fill d'11 onze mesos, seguit de la seva germanaKsenia, i finalment la seva dona.Vitaliés l'últim en tirar-se per la finestra, que tot i salvar a la seva família va acabar patint una important lesió a la columna vertebral.

Imatge del moment en que le nadó d'11 mesos és atrapat per la multitud.

Un home llança als seus fills i a la seva dona per la finestra per salvar-los d'un incendiYoutube

tracking