Diari Més

Successos

Apunyala 8 vegades a la seva parella en un bar i la propietària s'hi interposa

La noia va haver de ser operada d'urgències, i l'agressor va ser detingut i va ingressar a presó

La dona està ingressada a l'Hospital Virgen de la Arrixaca de Murcia.

Apunyala 8 vegades a la seva parella en un bar i la propietària s'hi interposaElectromedicinaonline

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home va apunyalar fins a vuit vegades la seva parella i li va trencar una cadira al cap en una terrassa d'un bar de Canara de Cehegín, a Múrcia, dijous passat. La dona, de 32 anys i de nacionalitat búlgara, està ingressada a l'hospital en estat greu. Tot i això, la seva vida no corre perill gràcies a la propietària del local, que va plantar cara a l'agressor amb una escombra. L'home, també búlgar, per la seva banda, va ser detingut just després dels fets i va ingressar a la presó.

Els fets van tenir lloc després de les dues del migdia al bar Júpiter de la localitat. Segons expliquen testimonis presencials,la parella estava menjant quan van començar a discutir a crits en búlgar. L'home, de 35 anys, es va aixecar i va apunyalar vuit vegades a la zona de l'espatlla a la seva parella amb el mateix ganivet amb el qual estava menjant. A més, li va estavellar una cadira pel cap, li va donar copar amb la mateixa fins que es va trencar. Després va seguir amb la pota de la cadira.

La dona va aconseguir escapar-se cap a l'interior del bar per demanar ajudar. Segons informa l'Opinió, la propietària del local va interposar-se entre la víctima i l'agressor amb la fregona, i va evitar que l'home entrés al bar. «Si no ho hagués fet, l'home hauria rematat a la noia», explicava a l'Opinió Lorenzo Ruiz, cambrer de l'establiment. Per la seva banda La Verdad va publicar les declaracions de la propietària, María Carrasco, que va explicar que «La copejava com si fos una pilota i això no ho podia permetre. Era una dona que no podia valer-se i vaig actuar».

La dona va ser traslladada a un centre hospitalari. Allà la van operar i li van extreure la fulla del ganivet. L'home, per la seva banda, va intentar marxar del bar, però els testimonis li ho van prohibir. La policia el va detenir i l'endemà va reconèixer els fets al Jutjat d'Instrucció número 1 deCaravaca de la Cruz. El jutge va decretar el seu ingrés a la presó provisional, comunicada i sense fiança per un delicte d'homicidi en grau de temptativa, segons fonts judicials.

tracking