Diari Més

Successos

Troben un home mort a casa seva entre tantes escombraries que ni es podia obrir la porta

Donades les condicions de la casa, els efectius que van accedir al pis van haver de protegir-se amb vestits NBQ, dotats fins i tot amb oxigen

Feia tres dies que l'home no contestava al telèfon mòbil.

Trobat mort a casa seva entre tantes escombraries que ni es podia obrir la portaWikipedia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cadàver d'un home de 67 anys va ser trobat ahir al seu domicili al districte d'Arganzuela, a Madrid, envoltat d'escombraries i amb evidents signes de la síndrome de Diògenes en un habitatge en la qual els serveis d'emergència van haver d'entrar per la finestra i protegir-se amb vestitsNBQ. Segons han informat fonts policials, la troballa es va produir dimarts al matí en un immoble del carrer de l'Arquitectura després que l'exdona de la víctima alertés que estava cridant insistentment a la porta i no obtenia resposta.

Pel que sembla, feia tres dies que l'home no contestava al telèfon mòbil a la seva filla que viu fora de Madrid, per la qual cosa l'exdona va decidir anar al domicili. Hi van acudir els bombers de l'Ajuntament de Madrid que, davant la impossibilitat d'accedir per la porta, donada la quantitat d'escombraries que la taponava, van haver d'entrar per una finestra que estava oberta. Un cop dins, van comprovar que el domicili estava ple d'escombraries i que hi havia una persona en el seu interior que podria estar morta. Donadesles condicions de la casa, la facultativa delSamuri la resta d'efectius que van accedir al pis van haver de protegir-se amb vestitsNBQ, dotat fins i tot amb oxigen. A més del cadàver, a l'interior de l'habitatge hi havia dos gats que estaven damunt del cos i dels quals s'ha fet càrrec el servei municipal de recollida d'animals,Sevemur. Ala casa no es va trobar la documentació del mort, però finalment es va comprovar que es tractava de V.G.L, un espanyol de 67 anys.

tracking