Diari Més

Successos

Detingut un matrimoni britànic per prostituir a les seves filles

Van ser condemnats a Gran Bretanya per abusos sexuals a menors, després d'haver ofert els serveis sexuals remunerats de les seves filles a un conegut de la família

El matrimoni va fugir de Gran Bretanya a Mallorca per evitar el seu ingrés a la presó.

Detingut un matrimoni britànic per prostituir a les seves fillesGuàrdia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un matrimoni de ciutadans britànics, de 54 i 59 anys, ha estat detingut al municipi malagueny deCártamaen pesar sobre ells una ordre de detenció europea després d'haver estat condemnats per oferir sexualment a les seves filles menors d'edat a canvi de diners.

Els detinguts, T.L.D. i B.S.D., van ser condemnats a Gran Bretanya per abusos sexuals a menors l'any passat, després d'haver ofert els serveis sexuals remunerats de les seves filles a un conegut de la família l'any 2009, ha informat avui la Guàrdia Civil en un comunicat. Després de la sentència condemnatòria, el matrimoni va fugir de Gran Bretanya a Mallorca, on residien, per evitar el seu ingrés a la presó, i posteriorment es van dirigir aCártama.

La parella de fugitius, que van estar ocults durant aquest temps en una caseta d'obra situada en una finca als afores de la localitat malaguenya, van ser posats a disposició del jutge, que ha decretat el seu ingrés a presó. En l'operació, denominadaDavies, han participat agents de l'institut armat de la Comandància de Màlaga i Balears.

tracking