Diari Més

Successos

Cinc detinguts per segrestar i pegar a un home de 78 anys

L'home va ser alliberat hores més tard, va poder deslligar-se i va aconseguir arribar a una gasolinera on va demanar auxili i va donar avís a la Policia

Els presumptes autors van introduir a la víctima a la força en un vehicle, va ser emmordassada, lligada amb brides i cinta adhesiva.

Cinc detinguts per segrestar i pegar a un home de 78 anysCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia Nacional han detingut a cinc persones per la detenció il·legal, el robatori amb violència i les lesions ocasionades a un ancià a Sevilla. Els presumptes autors van introduir a la víctima a la força en un vehicle, va ser emmordassada, lligada amb brides i cinta adhesiva icolpejada, amb l'objectiu de robar-li els diners i les claus del seu domicilial qualvan accedir posteriorment. La víctima un ancià de 78 anys va ser alliberat hores més tard, va poder deslligar-se i vaaconseguirarribar a una gasolinera on va demanar auxili i va donar avís a la Policia.

Els fets vansucceirel passat mes de desembre, quan la víctima es disposava a entrar al seu habitatge, moment en el qual va ser abordat. Li van sostreure uns 500 euros. Quan els agents van rebre l'avís, van iniciar una recerca que els va permetre esbrinar que els autors, amb les claus del domicili sostretes, van entrar aquella mateixa matinada al domicili de la víctima, peraconseguirels diners procedents del negoci que regenta l'ancià.

Davant la gravetat dels fets, els agents van establir immediatament un dispositiu per tal d'identificar els autors, centrant les recerques en el vehicle que van utilitzar, un turisme que va poder ser identificat després delvisionatde les càmeres devídeo-vigilància i que van portar als agents fins a la localitat de Camas, on va ser localitzat.

Després de nombroses vigilàncies discretes i seguiments, es va poder identificar al conductor habitual, que residia a la barriada LaPañoletade Camas, resultant ser un dels autors dels fets. Paral·lelament es va iniciar una altra via de recerca que va acabar amb la identificació del segon dels autors,veí delmateix barri.

El dia 8 de maig van ser detinguts, els agents vanintervenirel vehicle utilitzat per a la comissió del delicte, continuant-se les recerques per a la identificació i detenció dels altres tres participants, la qual cosa es va aconseguir dies després a les localitats deMairenadelAljarafe, Camas iBormujos.

Els cinc arrestats van ser posats a disposició de l'Autoritat Judicial, qui va decretar presó per a tots en el marc d'una recerca i intervenció portada a terme pels agents del Grup d'Atracaments de la Prefectura Superior de Sevilla.

tracking