Diari Més

A la xarxa

Una estudiant d'honor és expulsada per dur una samarreta que violava el codi de vestimenta

«El guàrdia es va situar a metre i mig d'on estava, tenia una pistola a la mà: o anava a la sala de control amb ell o m'arrestaven»

La samarreta no contenia cap tipus de missatge ofensiu.

Una estudiant d'honor és expulsada per dur una samarreta que violava el codi de vestimentaInternet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una estudiant d'excel·lents i amb diverses beques és expulsada de l'institut i de la seva graduació per dur una samarreta que, segons el director delHickoryRidgede Carolina del Nord, violava el codi de vestimenta del centre. La samarreta no contenia cap tipus de missatge ofensiu.

L'estudiant exemplar,Summer, estava asseguda a la cafeteria de l'institut quan el director es va apropar a ella i li va tapar les espatlles amb un abric. Després, va tornar acompanyat d'un guàrdia de seguretat que li va ordenar que anés a la sala de control per tal de canviar-se la samarreta. «El guàrdia es va situar a metre i mig d'on estava» ha declaratSummeraWCNC«tenia una pistola a la mà: o anava a la sala de control amb ell o m'arrestaven. També van intentar trucar a la meva mare». La jove estudiant s'hi va negar, i com aconseqüènciava ser suspesa per «insubordinació» i li han prohibit assistir a tots elesdevenimentsque resten fins a finalitzar l'any acadèmic, inclosa la seva graduació.

tracking