Diari Més

Judicial

Condemnada una model Playboy per fotografiar una anciana de 71 anys despullada

Va publicar la fotografia a Snapchat amb el subtítol «Si jo no puc veure això, llavors tu tampoc»

La noia que va ser escollida com a Playmate de l'any 2015, la fotografia li va suposar perdre la feina.

Condemnada una model Playboy per fotografiar a una anciana de 71 anys despulladaTwitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La model de PlayboyDaniMathers, que va causar furor a les xarxes socials després de publicar una foto d'una dona de 71 anys despullada a la dutxa, ha estat citada a declarar aquest dimecres per defensar-se davant un tribunal a la Cort Superior del Comtat de Los Angeles per un càrrec menor d'invasió i privacitat. Davant l'audiència,Mathers, de 30 anys, s'ha disculpat per capturar i publicar la foto en un club de fitness de Los Angeles al juliol i publicar-ho aSnapchatamb el subtítol «Si jo no puc veure això, llavors tu tampoc». La publicació anava acompanyada d'una selfiede la model amb la seva mà tapant-se la boca com si estigués horroritzada.

La model va declarar que s'havia equivocat i que la seva intenció era enviar la imatge a una amiga en un missatge privat però que, sense voler, ho va fer públicament. «Va estar horriblement malament i no ho volia fer. Sé que el bodi-shamingestà malament. Aquest no és el tipus de persona que sóc», va dir. No obstant això, davant la Cort, no va al·legar res més en la seva defensa. Segons la seva advocada,Mathersva optar per no contestar a les preguntes que li van fer.

La noia que va ser escollida com aPlaymatede l'any 2015, la fotografia li va suposar perdre la feina, que la vetessin en una cadena de gimnasos aEstats Units, un linxament a internet i, una denúncia del gimnàs on va ser feta la fotografia per tal de protegir als seus usuaris.

AraMathersha estat condemnada a tres anys de llibertat condicional. A més, haurà de complir 30 dies de serveis comunitaris netejantgrafitisen Los Angeles, segons informa Los AngelesTimes.

tracking