Diari Més

Judicial

Un matrimoni s'enfronta a 12 anys de presó per violar a una amiga en un trio

Després de la presumpta violació, segons relata la fiscalia, el matrimoni va deixar marxar a la víctima i li van donar 100 euros

A part dels 12 anys de presó, el Ministeri Fiscal demana una ordre d'allunyament.

Un matrimoni s'enfronta a 12 anys de presó per violar a una amiga en un suposat trioGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Audiència Provincial de València ha jutjat aquest dimecres a un matrimoni lituà per, presumptament, violar a una amiga de l'acusada en un suposat trio sexual. El Ministeri Fiscal demana una pena de dotze anys de presó pel matrimoni, acusatsd'undelicte d'agressiósexual.

Els fets van tenir lloc al domicili del matrimoni al març del 2016. La víctima va anar a sopar a casa de la parella, va ser llavors quan l'acusada li va demanar que tingués relacions sexuals amb el seu marit a canvi de diners, ella s'hi va negar. Segons el que ha declarat la víctima durant el judici, després dela insistènciadel matrimoni, va intentar marxar peròell livan impedir. Fent ús de la força li vanprendreel telèfonmòbili la van tirar al sofà. Va ser llavors quan, segons la víctima, la van obligar a tenir sexe amb l'home i després s'hi va afegir la dona. Elpresumpteagressor nega els fets. Assegura que la seva dona i la víctima van acabar discutint al menjador del domicili per un tema de gelosia.

Després de la presumpta violació, segons relata la fiscalia, el matrimoni va deixar marxar a la víctima i li van donar 100 euros. Just després la noia va trucar a una amiga i al seu xicot i es va personar acomissariaper denunciar els fets. La noia va patir lesions al llavi i al coll, també esgarrapades als braços, pit i abdomen. A part dels 12 anys de presó, el Ministeri demana una ordre d'allunyament.

tracking