Diari Més

Successos

La Policia inicia una nova recerca del cos de Marta del Castillo

Durant vuit anys, el cos de la jove ha estat buscat sense èxit en diferents punts després de les diferents versions sobre els fets ofertes per Carcaño

La policia busca el cadàver en uns terrenys situats al costat del tanatori del poble.

La Policia inicia una nova recerca del cos de Marta del CastilloEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha iniciat aquest dimarts una nova recerca de Marta del Castillo, la jove sevillana que va ser assassinada al gener 2009, al terme municipal de Camas, Sevilla, segons han informat fonts de la rerecerca. En concret, es busca el cadàver en uns terrenys situats al costat del tanatori del poble, una zona que no havia estat rastrejada fins ara. Es tracta del lloc on el germà del suposat assassí,MiguelCarcaño, realitzava pràctiques de tir per la seva professió de vigilant jurat.

L'última recerca es va produir el passat mes de febrer a la dàrsena del riu Guadalquivir. Va acabar el dia 24 d'aquest mes després de cinc jornades sense que s'haguessin oposat indicis que el cadàver de la jove hagués estat llançat en aquella zona. Després de repassar diverses zones properes al pont de l'Alamillo, es va decidir finalitzar els treballs de recercaal no obtenircap resultat.

El pare de Marta del Castillo, Antonio, es va entrevistar aquest mateix dia 24 ambMiguelCarcañoa la presó d'Herrera de laMancha, Ciudad Real, on compleix condemna, i li va assegurar que el cadàver de Marta va ser enterrat aLa Algaba, Sevilla. Segons el pare,Carcañoli va dir que el cos va ser traslladat pel seu germanastre,JavierDelgado, a una finca deLa Algaba, població propera a la capital andalusa, i que no descartava quel'hagués canviat posteriorment a un altre lloc.

Durant aquests vuit anys, el cos de la jove ha estat buscat sense èxit en diferents punts de la província després de les diferents versions sobre els fets ofertes perCarcaño, qui fins i tot fa dos anys es va sotmetre a la prova neurològica coneguda com a test de la veritat.

tracking