Diari Més

Successos

Un lleó marí arrossega una nena cap a l'aigua a un port de Canadà

L'animal salta fora de l'aigua i mossega la roba de la nena, que pot ser rescatada immediatament

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En l’impactant vídeo gravat per un estudiant universitari aquest dissabte en un port de Richmond, a Vancouver, Canadà, es pot veure com un lleó marí emergeix d’un salt de l’aigua, agafa d’una mossegada pel vestit una nena que s’havia assegut a la vora del port i l’arrossega al mar.

Les rialles dels curiosos es converteixen a l’instant en crits i, gairebé simultàniament, un adult que es trobava al costat d'ella es llança immediatament a l’aigua a rescatar-la. Afortunadament només va quedar en un bon ensurt, però si l’animal no hagués deixat anar tan ràpidament la seva presa el desenllaç podria haver estat molt pitjor. Els mascles de lleons marins poden assolir els 380 quilos de pes, les femelles arriben a pesar 120.

El vídeo és un excel·lent recordatori que convé conservar a tota hora el respecte i la distància amb els animals salvatges, per adorables que semblin. «La meva primera reacció en veure el vídeo va ser pensar en com d'estúpida és alguna gent, que no tracta els animals salvatges amb el respecte apropiat. No són animals de circ, no estan entrenats per ser a prop d’éssers humans», va assegurar Andrew Tites, director de la Unitat d’Investigació de Mamífers Marins de la Colúmbia Britànica en declaracions a CBS.

Segons aquest expert, el lleó marí probablement va confondre el vestit de la nena amb menjar ja que si rondava per allà era precisament per aconseguir menjar que els curiosos li llançaven.

L'animal segurament va confomdre el vestit de la nena amb menjar, segons un expert.

Un lleó marí arrossega una nena cap a l'aigua a un port de Canadà

tracking