Diari Més

Successos

Condemnat a 10 anys sense poder utilitzar el transport públic per agredir a un conductor

L'acusat va atacar al conductor d'un autobús amb un bastó, causant-li lesions a l'ull esquerre i la pèrdua del 60% de la visió

El conductor li va dir que trucaria a la Policia, i com a resposta a l'amenaça, l'acusat va agredir al conductor.

Condemnat a 10 anys sense poder utilitzar el transport públic per agredir a un conductorTwitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segons informa el mitjà El País, un veí d'ACoruñaha estat condemnat per un tribunal de l'Audiència Provincial, a no poder pujar a cap tipus de transport públic els pròxims deu anys. L'acusat, que comptava amb 39 antecedents penals, va atacar al conductor d'un autobús amb un bastó, causant-li lesions a l'ull esquerre i la pèrdua del 60% de la visió. Durant el judici l'agressor s'ha declarat culpable i ha acceptat els càrrecs.

Segons els fets provats pel tribunal de la secció primera de l'Audiència, el dia 2 d'octubre de 2014 a les 4.30 hores, l'acusat va pujar sense pagar a un autobús de laCompañiadeTranvíasen ACoruña. El conductor li va dir que no si no pagava el bitllet, havia de baixar, però l'acusat no va fer cas de les advertències del conductor i es va asseure a la tercera fila del vehicle. Instants després, quan l'autobús es trobava a l'Avinguda Glasgow, a OBirloque, l'acusat va començar a amenaçar al conductor, insultant-lo i dient-li «et mataré». El conductor li va dir que trucaria a la Policia, i com a resposta a l'amenaça, l'acusat va agredir al conductor. Alguns usuaris van aconseguir separar-los abans que arribessin els agents.

A causa de la sentència, l'agressor haurà d'indemnitzar al conductor amb més de 90.000 euros, alServicioGalegodeSaúde(Sergas) amb 763 euros per fer front a les despeses derivades de la intervenció quirúrgica al pacient, i 2.635 euros a la companyia que gestiona els autocars urbans.

tracking