Diari Més

Societat

Una model denuncia que Louis Vuitton li va prohibir menjar perquè estava «inflada»

Finalment, no li van permetre desfilar perquè el vestit no li quedava bé per la part de l'esquena

La model va passar tota una nit sense menjar, i va esmorzar el mínim.

Una model denuncia que Louis Vuitton li va prohibir menjar perquè estava «inflada»Ulrikke Hoyer

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ulrikke Hoyer, una model danesa de 20 anys i que ha desfilat perfirmes com Stella McCartney, Chloé, Erdem o Giambattista Valli, i que ha col·laborat amb mitjans com Vogue, denuncia a través de les xarxes socials que l'equip de Louis Vuitton no la va deixar desfilar a una passarel·la de la marca duta a terme al Japó, a Kyoto, perquè estava massa «inflada», amb una talla 34-36. La jove mostra el rebuig davant d'aquests fets amb un llarg escrit, que narra com va passar tot.

«Alexia, l'agent de càsting d'Ashley Browak, em va dir que va haver-hi alguns problemes durant les proves. Segons ella, tinc l'estómac i la cara molt inflats, i em va instar a que em morís de gana amb aquesta frase: 'Necessites beure només aigua durant les properes 24 hores'». Així es com la jove es va veure forçada a passar una nit sense gairebé menjar per tal de poder desfilar. Assegura que després d'escoltar aquestes paraules es va quedar en xoc, i que va intentar menjar el mínim a l'esmorzar de l'endemà al matí. En aquell moment Alexia no la va veure, però quan va arribar al menjador on hi havia totes les models, la jove explica que l'agent de càsting «va mirar cap avall, cap al meu inexistent plat -perquè ja havia acabat d'esmorzar-, i va tornar a mirar-me. Estava comprovant si havia menjat alguna cosa», denuncia.

Després d'aquest episodi, però, a la jove se li va comunicar queLouis Vuitton havia decidit cancel·lar la seva participació a la desfilada sense fer la segona prova, i que l'enviaven cap a casa. El motiu, segons exposa, és que l'equip creia que el vestit no li quedava bé per la part de l'esquena.

La jove assegura que la trajectòria que té en aquest món, i sobretot l'experiència, l'han ajudat a prendre's aquesta situació diferent. «Si hagués tingut 15 anys, i menys seguretat, no tinc cap dubte que hauria acabat malalta, i que arrossegaria moltes cicatrius en la meva vida adulta», conclou. Hoyer és extenista professional i medeix 176 cm d'alçada. Les seves mesures son 79 cm de pit, 61 cm de cintura y 86 cm de malucs.

tracking