Diari Més

Publicitat

Les xarxes, a favor de la nova campanya de Multiópticas

Els anuncis mostren persones singulars que, en realitat, formen part de la quotidianitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les xarxes socials han reaccionat de manera molt positiva a l'última campanya comercial de Multiópticas, la marca quefranquíciaestabliments dedicats a l'òptica arreu de l'Estat espanyol.

Sota el lema de 'Te vana mirar' els espots televisius i per internet han estat determinants per aconseguir el favor del públic.

Multiópticasva protagonitzar fa un parell d'anys un episodi de rebuig a una de les seves campanyes. Aleshores es va considerar com a 'grollerai masclista' una publicitat en què es veia una dona amb aspecte de prostituta i el missatge de l'anunci convidada a un home a «estrenartodaslas vecesquequiera», jugant amb l'ambigüitat.

Grups feministes activistes fins i tot van protagonitzar accions de protesta a establiments de la marca, que va haver de retirar la campanya i de la qual ja no és possible ni tan sols recuperar els espots a internet.

Ara però, els creatius han decidit canviar completament l'estil i han anat a cercar la diferència. L'eslògan complet és 'et miraran, però la mirada queveritablementval, és la teva'. Entrealtresestereotips singulars, als anuncis apareix una dona que ha patit un càncer de mama, prenent el sol i mostrant sense problema la cicatriu d'una mastectomia.

També es poden veure dos joves amb síndrome de Down, evidenciant que són parella o dues 'àvies' en ruta amb les sevesHarleyo una ballarina amb una cama ortopèdica.

Una de les imatges dels esports de la campanya 'Miradas' de Multiópticas.

Les xarxes, a favor de la nova campanya de MultiópticasDiari Més

tracking